We will be running & walking to raise cancer awareness in 2nd period on Thurs. Sept. 28th. Donations will be accepted in each 2nd period class; if every Viking contributes $1 we could raise over $1500 for cancer research!
There is NO FLEX BLOCK. It is a 4 block day with a lengthened 2nd period.
Terry Fox Run Schedule (Sept 28, 2023 – Day 2) *No Flex Block*
8:40-9:47 Period 5 (67 mins)
9:47-9:57 Break: (10 mins)
9:57-10:52 Period 6: Run (55 mins)
10:52-11:59 Class (67 mins)
12:44-1:51 Period 7 (67 mins)
1:56-3:03 Period 8 (67 mins)
If you are driving near the school on the morning of the Terry Fox Run, please be aware that large crowds of students will be walking from along Kensington, Hastings, Fell, Holdom, and Curtis streets. Thanks.
The Terry Fox Route